Gran Vía | Albasini & Berkhout Arquitectura y Diseño

Previous Next 1 of 3

Gran Vía


> Vivienda | Residential, ARQUITECTURA | ARCHITECTURE

Refurbishment of apartment on Gran Vía, Murcia. In a 40 years old building we changed completely this apartment layout to adapt it to new needs. We left daytime spaces (living, dining-room, terrace and a big kitchen) as connected as possible, delimited only by a new shelf cabinet that blocks the view from the entrance doorway and a big sliding glass door that closes the kitchen when needed.
A thick wall articulates the whole apartment. This element divides the space, holding some hollows used to place different devices for facilities, storage and decoration. Night spaces are placed behind it, where the original bedroom disposition was inverted in order to enjoy from the main bedroom the views towards the back of the building.

Close
UA-34817196-1

Perdón, estás usando un navegador muy antiguo. Por favor, actualiza a Firefox o Chrome.

Sorry, you're using a veeeery old browser. Please update to Firefox or Chrome.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies